تعداد:
0
تومان

تحویل سریع

تحویل سریع کالا برای کلیه سفارشات بیش

۷ روز ضمانت بازگشت

در صورت نارضایتی به هر دلیلی می توانید محصول را بازگردانید

پشتیبانی ۲۴ ساعته

در صورت وجود هرگونه سوال یا ابهامی، با ما در تماس باشید

پرداخت آنلاین ایمن

محصولات مدنظر خود را با خیال آسوده به صورت آنلاین خریداری کنید

سیکل کامل آموزش نصب کرکره برقی 



فروشگاه آرتادر در تلاش بر این بوده است دوره رایگان نصب کرکره برقی را به همراه کتاب نصب کرکره برقی به صورت PDF به کاربران خود ارائه دهد . در توضیحات فنی پایین مراحل نصب آموزش داده شده است ، پیشنهاد میکنیم قبل از نصب کرکره برقی ساید یا توبلار از قسمت پایین توضیحات فایل را دانلود نمایید .

 

 

 

1. مراحل آموزش تصویری نصب کرکره برقی در تهران

 

این كركره آهنی بسیار قدیمی بوده و  فنر آن خراب شده است. به همین دلیل کار بالا و پایین کردن آن بسیار مشکل بوده و حرکت دادنش برای صاحب مغازه سخت است. به این منظور بالاخره صاحب مغازه تصمیم گرفته است تا  یکی از  انواع كركره برقی را نصب کرده و بجای سختی کشیدن خیلی راحت  و با استفاده از ریموت، كركره برقی خود را  بالا و پایین بکشد.ایشان پس از پرس وجوی فراوان  و کمک گرفتن از سایر مغازه داران اطراف، شركت آرتادر را به عنوان یک شرکت معتبر نصب کرکره برقی پیدا کردند. پس از تماس مشتری  یكی از پرسنل شركت در اسرع وقت خدمت ایشان رسیده  و کار اندازه گیری کرکره برقی را با دقت انجام دادند. پس از محاسبه اندازه کرکره برقی و دریافت اطلاعات از مشتری نصاب کرکره برقی به ایشان قیمت کرکره برقی را اعلام نمودند. پس از توافق کار نصب کرکره برقی شروع شد و شما هم اکنون آموزش تصویری نصب کرکره برقی درب مغازه ایشان را مشاهده خواهید نمود.

 

 

کرکره برقی

 

 

2. تخریب کرکره آهنی قدیمی قبل از نصب کرکره برقی توسط نصاب کرکره برقی

 

بعد از محاسبه اندازه کرکره برقی، مراحل ساخت کرکره برقی انجام می شود. پس از آن نصاب كركره برقی با كركره ی مونتاژ شده و قطعات کرکره برقی از جمله موتور توبولار، رسیور، پروفیل، لوله ، جعبه ابزار و دستگاه جوش و سنگ فرز دوباره در محل حاضر شده و کار تخریب كركره ی قدیمی را شروع می کند.اولین كاری كه نصاب کرکره برقی برای تخریب کرکره برقی انجام خواهد داد  این است که ریل كركره قدیمی رو به شكل زیر برش خواهد داد.وقتی كركره قدیمی پایین است  دقیقا باید هر دو قدیمی رو همانند شکل پایین برش بدهیم. با پایین بودن كركره آهنی وقتی از سنگ فرز استفاده میكنیم به شیشه میرال یا اجناس داخل مغازه آسیب نمی رسد.

 

 

3. بیرون کشیدن کرکره آهنی قدیمی قبل از نصب کرکره برقی

 

بعد از برش ریل،  كركره آهنی قدیمی را  دقیقا مثل شكل از شیار هایی كه برش داده ایم بیرون کشیده و تا جایی كه فنرها دیده بشوند كركره را پایین تر خواهیم کشید.حالا باید پیچ هایی که كركره را به فنرها متصل كردند باز کنیم. تعداد فنرها به اندازه و وزرن كركره قدیمی بستگی دارد. معمولا به ازای هر فنر باید یك پیچ باز بشود. این پیچ ها اکثرا با اچار ١٣ باز خواهند شد. ناگفته نمتند كه این كار بسیارخطرناك است و باید با حواس نصاب کرکره برقی جمع باشد.هیچ وقت فراموش نکنید که بعضی از فنرها شكسته شده هستند و شارژ ندارند. در عوض بعضی از آنها شارژ دارند. یعنی زمانی كه پیچ را باز می كنید با نیروی و فشار بسیار زیادی آزاد خواهند شد.  پس در هنگام نصب کرکره برقی مواظب خودتان باشید. در آموزش تصویری نصب کرکره برقی زیر شما مرحله  باز کردن پیچ کرکره برقی را مشاهده خواهید کرد.

 

4- باز کردن شفت کرکره قدیمی قبل از نصب کرکره برقی

 

بعد از مراحل فوق نوبت به باز کردن شفت كركره قدیمی می رسد. معمولا شفت توسط ٢ عد پیچ بلند به پلیت قدیمی متصل شده است. بنابراین با باز کردن دو پیچ متصله به آن شفت را باز کرده و رو به بالا می کشیم تا شفت آزاد بشود. البته گاهی اوقات شفت  به کمک جوش متصل شده است. در این حالت باید با سنگ فرزجوش را برش بدهیم تا شفت رو ازاد كنیم.

 

نصب کرکره برقی

 

 

5- جدا کردن ریل کرکره آهنی قدیمی قبل از نصب کرکره برقی

 

در انتها  باید ریل های قدیمی را در صورت امكان در از بدنه محل نصب کرکره برقی جدا کنیم. یعنی اگر بوسیله شاخك متصل شده اند شاخك ها را برش دهیم و یا اگر توسط جوش به ستون های دیوار متصل شده اند، به کمک سنگ فرز جوش را برش داده  و ریل ها را آزاد كنیم.  در آموزش توصویری نصب کرکره برقی تمام این مراحل به صورت قدم به قدم نمایش داده شده است.

 

6- نصب پروفیل کرکره برقی

 

ابتدا پروفیل را جای ریل قبلی قرار می دهیم و با استفاده از تراز آن را شاغول میكنیم. توجه داشته باشید كه این مرحله بسیار مهم است و باید با دقت كامل انجام شود. صورت پروفیل دقیقا باید به سمته پروفیل روبه رویی باشد.بعد از جاگذاری دقیق پروفیل و شاغول كردن آن، یك نفر پروفیل را باید سفت نگه دارد و نفر دیگر پروفیل را به ستون جوش دهد.  وقتی ستون آهنی باشد ما پروفیل را راحت جوش میدهیم، و وقتی ستون بتونی باشد اول باید با استفاده از هیلتی یك سوراخ روی ستون ایجاد نماییم. بعد از ایجاد سوارخ یک میلگرد ٢٠ سانتی داخل سوارخ ها بكوبیم تا بتوانیم پروفیل را به میلگردها جوش بدهیم.

 

7- نصب صفحه پلیت کرکره برقی موتور توبولار

 

بعد از اینكه هر دو پروفیل را سر جای خود و با فاصله ی مناسب بادخور جوشكاری كردیم در واقع پایه های اصلی كركره برقی را استوار كرده ایم. حالا نوبت صفحه پلیت های کرکره برقی می باشد. همانطور كه اول در ابتدا ذکر کردیم ما برای آموزش نصب کرکره برقی  درب این مغازه از موتور توبولار استفاده كرده ایم.  بنابراین باید از صفحه پلیت های مخصوص موتور توبلار نیز استفاده كنیم.پایه ستاره را دقیقا در وسط صفحه پلیت قرار میدهیم و طبق تصویر ١٤ سانتی متر از انتهای صفحه تا مركز پایه ستاره اندازه گیری میكنیم. البته این ١٤ سانتی متر بستگی به ارتفاع كركره دارد، هرچه ارتفاع كمتر شود این سایز باید كمتر شود و هرچه ارتفاع بیشتر شود این سایز باید بیشتر شود.حالا یكی از صفحه پلیت ها را طبق تصویر در بالاترین قسمت پروفیل با قرارگیری دقیق و رعایت فاصله اتصال میدهیم. سپس تراز لیزری را در كنار صفحه پلیت جوری تنظیم میكنیم كه نور لیزر دقیقا از مركز پایه ستاره عبور كند. بعد از تنظیم، تراز را به سمت پروفیل روبه رویی میچرخانیم تا جای صفحه پلیت روبه رویی مشخص شود.

 

نصب کرکره برقی

 

8- نصب شفت کرکره برقی

 

بعد از اتصال صفحه پلیت ها، كار شاسی كشی یا آهن كشی کرکره برقی تمام شده است. حالا باید شفت را آماده كنیم و بعد سر جایش قرار بدهیم.برای نصب شفت کرکره برقی، اول بین دو خورشیدی را دقیق اندازه گیری میكنیم و لوله را برش میدهیم.  بعد موتور توبولار را یک طرف لوله جا میزنیم كه در مراحل بعدی آموزش تصویر نصب کرکره برقی توضیح بیشتر را ارائه خواهیم نمود.در ابتدا حدود ٤٠ سانتی متر موتور توبولار را وارد لوله میكنیم. سپس آدابتور را هم داخل لوله جا میزنیم تا بوسیله ی میخ  پرچ به لوله اتصال داده شود. حالا چهار یا پنچ سوراخ ایجاد میكنیم تا کار پرچ کردن را انجام دهیم. حواستان باشد كه این سوراخ ها روی شیار ها نباشد. مسئله مهم تر اینكه فقط لوله و آدابتور سوراخ بشود. یعنی مواظب باشید كه مته بدنه ی موتور را سوراخ نكند.بعد از این مرحله موتور را كاملا جا میزنیم تا تاج موتور را به لوله اتصال دهیم. برای اتصال دادن تاج به لوله میتوانیم از پیچ های سر مته دار استفاده کرد تا كار بسیار راحت تر و سریع تر انجام شود. برای اینکاراز ابتدای موتور طبق تصویر ٦٤ سانتی متر اندازه گیری کرده و با محكم نگه داشتن موتور پیچ را وارد لوله و تاج موتور میكنیم. حالا یك طرف شفت آماده شده است و باید سراغ طرف دیگر برویم.

 

 

9- نصب بلبرینگ و اندکپ کرکره برقی

 

برای آماده كردن شفت نیاز به یك اندكپ و بلبرینگ داریم كه در شكل های مختلف و با جنس های مختلف در بازار موجود هستند. طبق تصویر در آموزش تصویری نصب کرکره برقی این مغازه ما تصمیم گرفتیم از اندكپ پلاستیكی استفاده كنیم. نحوه ی نصب اندكپ پلاستیكی بسیار آسان است و خیلی راحت میتوانید این كار را انجام بدهید.در ابتدا اندكپ رو بطور كامل جا میزنیم و با پیچ های سر مته دار آن را محكم میكنیم. حالا شفت كاملا اماده شده و فقط با استفاده از دو پین و به كمك دو نردبان و دو نیرو انسانی میتوانیم شفت را بالا ببریم. ابتدا سمت موتور را جا می زنیم  و سپس سمت اندكپ را جا خواهیم زد.

 

 

10- نصب رسیور کرکره برقی

 

قبل از سوار كردن تیغه های كركره برقی، باید رسیور یا برد کرکره برقی را نصب كنیم. در اینجا ما برای آموزش تصویری نصب کرکره برقی از رسیور درپا برای آموزش استفاده كرده ایم.نحوه ی نصب تمام رسیور های كركره برقی معمولا روی یك برگه داخل جعبه توضیح داده شده است. اگر قبلا كمی با سیم و برق اشنایی داشته باشید خیلی راحت میتوانید سیم  ها را متصل كنید. برای اینکار دو كابل یا دو رشته سیم روی رسیور كركره برقی وجود دارد.  یكی از رشته ها دارای ٣ سیم است كه آنها را طبق رنگشان به ٣ سیم موتور یعنی آبی همان مشترك یا نول، مشكی به مشكی برای راستگرد و قهوه ای به قهوه ای برای چپگرد متصل می کنیم.رشته سیم  دیگری كه روی رسیور است را باید مستقیما به برق متصل كنیم، سیم آبی به آبی برای نول، مشكی به مشكی برای فاز و زرد به زرد برای ارت می باشد. لازم به ذكر است  كه گاهی رنگ سیم ها دقیقا به همین ترتیب نیست.معمولا داخل جعبه ی هر رسیور دو ریموت موجود است و روی خود رسیور هم دكمه های بالا و پایین و استپ وجود دارد.  شما میتوانید با استفاده از آنها مدار را تست کنید.

 

 

11- نصب کرکره برقی آلومینومی 

 

آخرین مرحله  نصب تیغه ی كركره برقی آلومینیومی می باشد. برای اینکار دو نفره سر تیغه را بالا می بریم و روی شفت سوار می كنیم. برای اتصال تیغه کرکره برقی به شفت از پیچ سر مته دار استفاده می شود. البته باید حواستان باشد كه تیغه دقیقا وسط شفت قرار بگیرد و فاصله ی بادخور از دو طرف را داشته باشد.تقریبا برای هر متر از عرض كركره ٢ عدد پیچ كفایت می كند.حالا كركره را كاملا بالا میبریم تا ریل ها را پیچ كنیم. هنگام بالا رفتن كركره میتوانید بادخور سمت چپ و راست كركره را تنظیم كنید. ریل ها را جلوی پروفیل قرار میدهیم و بوسیله ی پیچ سرمته دار آنها را محكم می نماییم. برای هر متر طول ریل ٢ عدد پیچ كافی است.

 

12- تنظیم حد بالا و پایین کرکره برقی

 

تنظیم حد بالا و پایین کرکره برقی بسیار مهم است. بعد از نصب تیغه کرکره برقی، باید حد بالا و پایین كركره را بوسیله ی آچار تنظیم  مشخص کنیم. حد پایین را جوری تنظیم کنید كه كركره كاملا روی زمین بنشیند و حد بالا را جوری تنظیم نمایید كه حداقل ٢ تیغه داخل ریل باقی بماند.

 

 

13- نصب جاقفلی کرکره برقی

 

برای افزایش امنیت کرکره برقی میتوانیم جاقفلی ها را نصب كنیم. ابتدا تیكه ی سوراخ دار را روی تیغه ی انتهایی با فاصله ی یك سانتی از ریل نصب می گردد. سپس كركره را پایین کشیده و بعد حلقه ی دیگر را دقیقا مقابل حلقه ی متصل شده نگه میداریم و جوش میدهیم. دیگر كار آموزش تصویری نصب کرکره برقی تمام است،  و كركره آماده ی تحویل دادن به مشتری میباشد.